Espen Aass
Daglig leder
Siviløkonom

Espen er eier og daglig leder av Esacon AS, og brenner for å møte innovative bedrifter og bruke erfaringen fra egne oppstarter til å hjelpe bedriftene å realisere sine ideer og prosjekter. I det daglige jobber Espen ut mot kunder og potensielle kunder for å kartlegge mulig samarbeid, parallelt med strategisk arbeid i både Esacon og andre selskaper.

Espen har etablert flere suksessfylte selskaper, blant annet TakeCargo AS, som ble kjøpt av Coop, Ica og Norgesgruppen 2008. Fra 2010 har Espen satset fullt på Esacon, og salget av TakeCargo muliggjorde at Esacon helt fra start kunne operere med reell No Cure No Pay.

Maria Solem
Administrativ leder

Maria har jobbet i Esacon siden 2012 og er i dag ansvarlig for daglig drift, inkludert strategi og personalsaker, sammen med selskapets to avdelingsledere.

Maria har vært med på en fantastisk reise der Esacon har utviklet seg fra 3-4 ansatte til dagens over 30 dedikerte medarbeidere, og hun har jobbet mye med overgangen fra oppstart til etablert bedrift, effektivisering i selskapet, samt utarbeidet struktur og rutiner for alle selskapets prosesser.

Ved siden av dette deltar Maria i møter med kunder og utarbeider søknader for egen kundeportefølje, og har hovedansvaret for rapporteringen for alle våre kunder. 

Hanne Grydeland
Avdelingsleder FoU
M.Sc

Hanne er sivilingeniør i nanoteknologi fra NTNU og avdelingsleder FoU, dvs. har overordnet ansvar for all søknadsutarbeidelse i Esacon. Ved siden av avdelingslederansvaret deltar hun også i møter med kunder og utarbeider søknader for egen kundeportefølje. På fritiden er Hanne med i et populærvitenskapelig program på Radio Nova, der hun får utnyttet interessen for vitenskap og formidling. 


Tina Vodal
Avdelingsleder salg og marked

Tina har jobbet i Esacon siden 2014, og er avdelingsleder for salg- og markedskontoret. Hun har både ansvar for strategi og rekruttering, at avdelingen leverer, samt ansvar for oppfølging av den enkelte medarbeider i teamet. 

Tina synes det er gøy å se folk utvikle seg, bli dyktige og trives i jobben sin. 

Line har bachelorgrad i Utviklingsstudier fra HiOA og en bachelorgrad i Kinesisk språk og kultur fra UiO. Før oppstarten i Esacon jobbet Line med kundebehandling i forsikringsbransjen.

Line er Esacons sekretær, og på fritiden gjør hun yoga og reiser til fjerne strøk.
Cecilie Christiansen
Senior Prosjektleder
M.Sc.

Cecilie har jobbet i Esacon siden 2014, og er en av våre mest erfarne prosjektledere. Hun har bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling fra Høgskolen i Sør-Trøndelag og master i Entreprenørskap og Innovasjon fra NMBU, der hun også gikk et semester på Gründerskolen i Houston, Texas. Cecilie har skrevet søknader for prosjekter innen de fleste bransjer. 


Ingunn Opsal-Hersleth
Senior prosjektleder

Ingunn har Bachelor i journalistikk fra Høgskolen i Oslo. Hun har som en av selskapets aller første prosjektledere vært med på en fantastisk reise der Esacon har utviklet seg fra 2-3 ansatte til dagens over 30 dedikerte medarbeidere.

Ingunn har gjennom lang fartstid fått god kjennskap til ulike bransjer og teknologikategorier og er svært opptatt av innovasjon og nyskapning. Utenom arbeidet i Esacon er Ingunn sauebonde og kjører traktor.

Maria Gunnulfsen
Senior Prosjektleder

Maria har vært hos oss i Esacon siden 2013, og er en av våre mest erfarne prosjektledere. Hun er fra det blide Sørlandet og har en bachelorgrad i Markedsføring med fordypning i bedriftsøkonomisk analyse fra Markedshøyskolen. Her fikk hun utmerkelsen "Beste kandidat" på sitt kull.

Maria er glad i å jobbe med tekst og har stor interesse for blant annet merkevarebygging, innovasjon og produktutvikling.

Siss Andersen
Prosjektleder

Siss har studert journalistikk ved University of the Arts i London og har arbeidserfaring fra Press Association, NRK og IBM. I Esacon jobber hun prosjektleder, noe som innebærer oppfølging å delta i møter med nye kunder, utarbeide søknader og følge opp egne kunder. Ved siden av jobben i Esacon er Siss en habil maratonløper og redaktør i Chelsea FC Norge.   

Andreas Fjellheim
Prosjektleder
M.Sc.

Andreas har stor interesse for teknologi, energi og IT og liker å fordype seg i nye teknologiske produkter og tjenester med stort markedspotensiale.

Andreas startet i Esacon i 2015, etter å ha gjennomført en mastergrad i Entreprenørskap og Innovasjon fra Handelshøyskolen ved NMBU. Han har også en bachelorgrad i Fornybar Energi og er svært interessert i ny energiteknologi som kan skape nye industrielle satsingsområder.

Gjennom mastergraden jobbet Andreas med forretningsutvikling i oppstartsmiljøer og har skrevet og analysert forretningsplaner for flere teknologibedrifter.  

Mads Dørstad
Prosjektleder
Sivilingeniør

Mads er utdannet sivilingeniør fra NTNU, med spesialisering i produktutvikling og produksjon. Han jobber som prosjektleder i Esacon, og har skrevet en rekke FoU-søknader for teknisk avanserte utviklingsprosjekter. Om du spør pent, gir Mads deg mer enn gjerne en logisk gåte du kan bryne deg på.

Fredrik Hornkjøl Bø
Prosjektleder
M.Sc.
Fredrik er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTNU med en spesialisering innenfor materialteknologi. Han har i tillegg et årsstudium innen økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen ved NMBU. Før han kom til oss jobbet Fredrik som lærer på videregående skole.

I Esacon jobber Fredrik som prosjektleder, og på fritiden er han løper og skiløper på hobbybasis.

Aksel Sunde Bratli
Prosjektleder
Jurist

Aksel har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra offentlig sektor og jobber nå som prosjektleder i Esacon. Aksel har stor interesse for området fornybar energi og innovative løsninger. På fritiden liker han å reise, helst til steder med snø eller bølger.


Tiril Cathrine Gossner
Prosjektleder
M.Sc.
Tiril har en variert arbeidsbakgrunn innen alt fra oppstartsmiljøer til prosjekt knyttet til eldrehelse og sykehjem. Hun har en master i entreprenørskap og innovasjon, en bachelor i psykologi fra London, samt studert sosialantropologi.

Tiril er analytisk og grundig, og engasjerer seg fort i nye utfordringer og områder. 
Gard Kaarbø
Prosjektleder
Gard har en master i statsvitenskap med spesialisering innen politisk økonomi, i tillegg til to perioder med språkstudier i Kina. Før oppstarten i Esacon har han jobbet med alt fra offentlig tjenestepensjon til salg gjennom eget foretak.

På fritiden liker Gard å reise, trene Crossfit og å følge med på Arsenal.
Siri Hoem Gunnheim
Prosjektleder
Siri er i permisjon.
Endre startet som markedskonsulent i Esacon i 2015, og utmerket seg tidlig. I 2017 tok han steget over i en ny rolle som Salgsleder, og samarbeider tett med Avdelingsleder (Tina Vodal).

Endre har også erfaring med salg, kommunikasjon og ledelse fra telecom, betalingstjenester og miljøorganisasjoner. Ved siden av stillingen som salgsleder i Esacon studerer han samfunnsvitenskaplige/
juridiske fag på Universitetet i Oslo. På fritiden driver Endre et aktivt friluftsliv.
Bård Sandemose
Senior markedskonsulent
Som markedskonsulent i Esacon har Bård spesielt fokus på miljøteknologi, fornybar energi og den maritime sektoren. Fra tidligere har han erfaring fra salg og kundeservice fra energimarkedet, digital markedsføring og antikvarisk bokhandel. 

Bård har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo, og v
ed siden av jobben i Esacon satser han aktivt på en karriere innen musikk.
Håkon Løvmyr
Markedskonsulent
Håkon har en bachelorgrad i Markedsføring og Salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, hvor han spesialiserte seg i Digital Markedsføring. Håkon har ellers flere års erfaring med direktesalg så vel som løsningssalg, noe som gjør ham til en en svært nyttig ressurs for salgsapparatet til Esacon.
Thomas Lundgaard
Markedskonsulent
Thomas har studert økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen BI. Thomas har jobbet mye med salg gjennom studiene og jobber nå som markedskonsulent i Esacon. På fritiden spiller Thomas både bandy og fotball.
Silje Gjøsæter
Markedskonsulent
Silje har en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse med fordypning i endringsledelse og innovasjon fra Høyskolen Kristiania. Sije har også et toårs-studium fra NKI-nettstudier i Retail Management.
Martin Cats
Markedskonsulent
Martin har bred erfaring fra lager-, logistikk- og byggebransjen, og har god teknisk innsikt i disse bransjene. Som markedskonsulent har Martin stor interesse for utvikling av maritim teknologi, offshore og olje- og gassutvinning. Martin har bakgrunn fra mekaniske fag, men brenner for salg og er en god relasjonsbygger.
Maciej Ostrowski
Markedskonsulent
Maciej startet som markedskonsulent i Esacon høsten 2018, med tidligere erfaring ifra markedsføring og finans. Som markedskonsulent har han størst engasjement for miljøteknologi, agrikultur og informasjonsteknologi. Utenfor jobben i Esacon liker Maciej å reise, gå turer og drive med musikk.
Maria Brimsholm
Markedskonsulent
Maria har en bachelorgrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI, med fordypning i prosjektledelse. I tillegg har hun vært aktiv medlem i Studentorganisasjonen BI Oslo, og deltatt i en rekke prosjekter med forskjellige roller. Videre har hun flere års erfaring fra butikkbransjen.
 
 
Martine Frimann
Markedskonsulent
 
 
 
Peder Fjellvang
Markedskonsulent
Jeremias Notø
Markedskonsulent
Patrick Bruås
Markedskonsulent
Berken Ates
Markedskonsulent
Per Simen Haugan
Markedskonsulent
Lava Isa Mohammed
Markedskonsulent
Hanna Hunstad
Markedskonsulent
 
 
Mathias Falch
Prosjektleder

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvilke personopplysninger Esacon AS (org. nr. 954 803 694) ("Esacon") samler inn, hvorfor vi behandler personopplysningene dine og dine rettigheter. Esacon vil behandle personopplysninger i henhold til den til enhver tid gjeldende personvernlovgivningen.

  1. Behandlingsansvarlig

    Esacon ved daglig leder er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Behandlingsansvarlig bestemmer formålet med behandlingen av personopplysningene og hvilke midler som skal benyttes.

    Vår kontaktinformasjon er: Adresse: Waldemar Thranes gate 98A, 0175 OSLO, e-post: post@esacon.no, telefon: 21 50 71 05.

    Dersom du har spørsmål knyttet til Esacons behandling av dine personopplysninger eller denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen over.

  2. Personopplysninger som behandles, formål og rettslig grunnlag

    Esacon behandler personopplysninger om kontaktpersoner hos kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere, samt om besøkende på vår nettside og personer som kontakter Esacon, f.eks. ved å melde seg på nyhetsbrev. Esacon samler inn personopplysningene om deg på ulike måter, som eksempel via nettsiden vår, via telefon og mail eller annen kontakt, og i forbindelse med vårt samarbeid med kunder og leverandører hvor vi mottar personopplysningene dine fra deg eller din arbeids- eller oppdragsgiver.

    Esacon behandler personopplysninger til følgende formål:

    Administrasjon av kunde-, leverandør- og andre samarbeidsforhold, hvor vi behandler navn og kontaktinformasjon på ansatte hos kunder, leverandører eller andre samarbeidspartnere. Behandlingen har grunnlag i en interesseavveining for at vi skal kunne kommunisere med våre kunders kontaktpersoner og utføre oppdrag for våre kunder.

    For å få informasjon om bruk av våre nettsider
    benytter vi informasjonskapsler (cookies) og din IP-adresse. Vi behandler personopplysninger på grunnlag av en interesseavveining. Vår berettigede interesse er å få tjenester på nettsiden til å fungere, innhente statistikk om bruk av nettsidene, samt å optimalisere og videreutvikle nettsiden slik at innholdet som vises på nettsiden er så relevant som mulig for deg. Vi ivaretar imidlertid personvernet ditt ved at vi kun bruker opplysningene til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Du kan lese mer om vår bruk av cookies på www.esacon.no/cookies/.

    Besvare innkommende henvendelser
    , hvor vi behandler navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vår berettigede interesse er å hjelpe deg med det du lurer på.

    Sende ut nyhetsbrev
    hvor vi behandler ditt navn, telefonnummer og e-postadresse. Du mottar kun vårt nyhetsbrev dersom du har samtykket til dette.

    Rekruttering til nye stillinger hos oss
    , hvor vi behandler CV, vitnemål, søknad, attester, referanser (som du oppgir) og eventuell annen informasjon du oppgir. Dette er nødvendig for at vi skal kunne vurdere din jobbsøknad. Konsekvensene av ikke å gi slike opplysninger kan være at din jobbsøknad ikke vurderes, eller at vi ikke kan tilby deg jobb. Behandlingen er nødvendig for å kunne gjennomføre tiltak på grunnlag av jobbsøknaden med sikte på å inngå en arbeidsavtale. Personopplysningene innhentes fra søkeren, men også fra oppgitte referanser.

    Overholdelse av lovpålagte krav og rettslige forpliktelser
    , for å overholde lovpålagte krav, som for eksempel krav i regnskapslovgivningen, og for å overholde andre pålegg fra offentlige myndigheter.

    Ivaretakelse av Esacons eller tredjeparters rettigheter,
    for å fastsette, gjøre gjeldende og forsvare rettskrav som vi mener å ha, eller er rettet mot oss fra kunder, leverandører, samarbeidspartnere, andre tredjeparter eller offentlige myndigheter

  3. Oppbevaring av personopplysninger

    Esacon vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for å oppnå formålene personopplysningene ble samlet inn for. Dersom behandlingen beror på samtykke, vil behandlingen opphøre når du trekker ditt samtykke tilbake. Du kan på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake.

    For søkere på stilling hos oss vil vi oppbevare personopplysningene så lenge rekrutteringsprosessen pågår. Dersom søkeren ikke ansettes, vil vi slette personopplysningene senest innen ett år fra stillingen ble tilsatt, med mindre samtykke til lengre oppbevaring gis. Ved ansettelse, vil personopplysningene i din søknadsdokumentasjon reguleres av personvernerklæringen som gjelder for våre ansatte.

    Personopplysningene vil likevel oppbevares så lenge det er nødvendig for at Esacon kan oppfylle lovpålagte krav og rettslige forpliktelser, herunder krav til fortsatt lagring etter regnskapslovgivningen.

  4. Beskyttelse av personopplysninger

    Esacon tar ditt personvern på alvor, og har iverksatt tilstrekkelige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger mot brudd på personopplysningssikkerheten og uautorisert tilgang til og utlevering av personopplysninger.

  5. Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

    Esacon vil bare utlevere personopplysninger til tredjeparter dersom det er lovlig grunnlag for dette.

    Esacon bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. Forholdet til slike databehandlere vil reguleres gjennom en databehandleravtale, som blant annet sikrer konfidensialitet og ivaretakelse av informasjonssikkerhet i alle ledd. Dine personopplysninger kan være gjenstand for behandling eller lagring utenfor EU/EØS. Esacon vil i så fall sikre at dine personopplysninger er underlagt tilstrekkelige sikkerhetsgarantier, gjennom bruk av EUs standardvilkår for slik overføring, overføring til selskaper underlagt Privacy Shield-sertifisering, eller ved overføring til land som er forhåndsgodkjent av EU-kommisjonen. Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om dette.

  6. Andre nettsteder og sosiale medier

    Vår nettside inneholder linker eller henvisninger til andre nettsteder. Disse nettstedene har egne personvernerklæringer som gir informasjon om hvordan nettstedene driftes og hvordan personopplysninger innhentes og behandles. Esacon anbefaler at du setter deg inn i tredjepartsnettstedenes egne personvernerklæringer når du besøker og tar i bruk disse nettstedene.

    Når du "liker" eller blir medlem av vår Facebook-side eller våre sider på andre sosiale medier, vil dette deles med den aktuelle plattformen. Det samme gjelder for annen aktivitet på våre sider på sosiale medier, som for eksempel innhold du poster og innlegg du liker. Den relevante plattformen vil være ansvarlig for personopplysningene den samler inn og behandler. Mer informasjon om denne behandlingen og dine rettigheter følger av den enkeltes plattformens personvernerklæring.

  7. Dine rettigheter

    Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene Esacon behandler om deg om vilkårene for dette er oppfylt. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og dataportabilitet (rett til å få utlevert eller overført personopplysninger i et egnet format), hvor vilkårene for dette er oppfylt.

    Dersom behandlingen er basert på ditt samtykke (som nyhetsbrev), kan du på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake. Dersom du ønsker å utøve dine rettigheter, se kontaktinformasjonen i punkt 1.

    Du har rett til å klage over vår behandling av dine personopplysninger til Datatilsynet. Vi oppfordrer deg til å ta opp eventuelle innsigelser mot Esacons behandling av personopplysninger med oss først.

  8. Endringer i personvernerklæringen

    Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på vår nettside. Ved endringer i Esacons behandling av personopplysninger, vil erklæringen oppdateres på nettsiden.


Sist oppdatert:
29.10.2018

loader
loader
loader
loader