Jobb hos oss

Esacon består av dyktige medarbeidere med ulike faglige bakgrunner, alt fra tekniske til samfunnsvitenskapelige fag.
Felles for de som jobber i Esacon er evnen til å forstå kunden, kundens prosjekter og fremstille komplekse problemstillinger på en lettfattelig måte, samt høy arbeidskapasitet.

Vi er en trivelig gjeng som har det hyggelig på jobb. Gjennom utfordrende arbeidsoppgaver og et godt sosialt miljø, lykkes vi med å beholde dyktige medarbeidere over tid. 


Prosjektleder
Vi søker flere dyktige og hyggelige kollegaer!

Arbeidsoppgaver
Vi ser etter engasjerte mennesker som på en profesjonell måte kan møte og presentere vårt selskap overfor aktuelle kunder, kartlegge og forstå kundens strategi og forretningsidé, og utarbeide gode søknader. I møter med kunder drøfter vi aktuelle prosjekter med selskapenes ledelse og prosjektledere. Grundig opplæring vil bli gitt.

Kvalifikasjoner
Våre nye kollegaer har høyere utdanning (alle studieretninger er velkommen til å søke), men det viktigste er personlige egenskaper. Du må være god til å uttrykke deg både skriftlig og muntlig (flytende norsk er en forutsetning for stillingen), er effektiv og har stor arbeidskapasitet.

Vi ser etter mennesker som evner å presentere komplekse tekniske løsninger på en forståelig og lettfattelig måte, som er grundige og effektive i sitt arbeid, og som ønsker en trygg og hyggelig arbeidshverdag med gode kollegaer.

Vi tilbyr
- 100 % fast stilling
- Godt arbeidsmiljø i hyggelige kontorlokaler med sentral beliggenhet
- Felles lunsj og hyggelige sosiale arrangementer
- Arbeidet utføres i ordinær arbeidstid fra våre lokaler, men vi tilbyr stor fleksibilitet ved behov
- Fastlønn og gode bonusordninger

Det er ønskelig med mulighet for snarlig oppstart, men oppstart kan tilpasses.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til kjønn, legning og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Kvinner oppfordres særskilt til å søke.

Søknad sendes til ledigstilling@esacon.no. Kun søkere med søkerbrev og CV vil bli vurdert. Legg ved vitnemål fra både videregående skole og høyere utdanning.

Eventuelle spørsmål bes tas på e-post til maria.solem@esacon.no, og besvares ved anledning.Møtebooker
Vi har ingen utlyste stillinger som møtebooker, men er alltid åpne for søknader fra motiverte kandidater.

Som møtebooker i Esacon er oppgaven å kontakte potensielle kunder, bygge relasjoner, avklare hvorvidt kunden har behov for våre tjenester og booke møter til våre prosjektledere. Du vil måtte sette deg inn i komplekse problemstillinger ettersom våre kunder opererer i et bredt spekter av bransjer.
- Markedsteamet har kontor sentralt ved Sinsen T-banestasjon
- Arbeidstid er 08.00 - 16.00
- Konkurransedyktig timelønn, samt provisjon

Dersom dette er interessant for deg, send oss en søknad på: jobb@esacon.no 
Legg ved CV, vitnemål fra videregående og evt. høyere utdanning.
loader
loader
loader
loader