Scroll icon Created with Sketch.

Garantifristen for å søke SkatteFUNN er 1. september

Skrevet av: Esacon    /    Dato: 12.08.21
Tilbake

Sent ute med årets SkatteFUNN-søknad? Esacon AS kan bistå din bedrift med å søke SkatteFUNN før fristen 1. september.

Tilbake

Sent ute med årets SkatteFUNN-søknad? Esacon AS kan bistå din bedrift med å søke SkatteFUNN før fristen 1. september.

Garantifristen for å søke SkatteFUNN er 1. september

Vi har lang erfaring, høy kompetanse, og kapasitet til å bistå nye kunder i august. Ta kontakt med oss for en prat og et uforpliktende tilbud på arbeidet.

Søknaden bør sendes inn før 1.september

SkatteFUNN-søknader behandles fortløpende, og det er mulig å sende inn søknad når som helst på året. Dersom en søknad sendes inn etter 1. september er man imidlertid ikke garantert at Forskningsrådet rekker å behandle søknaden i inneværende år. Dersom søknaden først behandles etter 31.12.2021 vil prosjektkostnadene for året 2021 ikke omfattes av en eventuell godkjenning.

Søker man derimot før 1. september er man garantert behandling før nyttår, og prosjektkostnadene fra og med januar 2021 vil dekkes av en eventuell godkjenning.

La Esacon gjøre jobben

Esacon har gjennom 11 år i bransjen fått godkjent over 2200 søknader for våre kunder. Våre dyktige prosjektledere bistår din bedrift med å raskt identifisere aktuelle prosjekter, og bistår gjennom alle ledd i søknadsprosessen - fra å strukturere prosjektet, gjennom saksbehandling og rapportering, til støtten er utbetalt.

Ved å velge oss som leverandør vil dere få en søknad av høy kvalitet - og spare tid. Med en fast kontaktperson kan dere alltid få svar på det dere lurer på. Vi kjenner regelverket, og sørger for at alle frister overholdes.

Mer informasjon om hvordan vi jobber finner du her.

Merk at vi merker stor etterspørsel i august fra nye kunder som ønsker en søknad før SkatteFUNN sin garantifrist. For å opprettholde høy kvalitet i hver leveranse hender det at vi må si nei til nye kunder. For at vi skal kunne hjelpe dere med en SkatteFUNN-søknad før fristen oppfordrer vi derfor til å ta kontakt med oss så tidlig som mulig i august.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!
<< Forrige        2 av 38        Neste >>
loader
loader
loader
loader