Har dere søkt SkatteFUNN for 2019?
Skrevet av: Esacon    /    Dato: 01.08.19
Tilbake

For å være garantert behandling av søknaden må den sendes inn innen 1.september. Ta kontakt med oss for bistand.

Tilbake

For å være garantert behandling av søknaden må den sendes inn innen 1.september. Ta kontakt med oss for bistand.

Har dere søkt SkatteFUNN for 2019?

Søk om skattefradrag for innovasjon

Esacon har omfattende erfaring med å bistå norske bedrifter med å søke SkatteFUNN-støtte. Vi har kunnskap og erfaring fra mange ulike fagfelt, og setter oss raskt inn i mulighetene og utfordringene i deres virksomhet og prosjekt. Hva er kriteriene for å søke SkatteFUNN?

Du kan søke SkatteFUNN dersom din bedrift skal utvikle en ny eller bedre vare, tjeneste eller produksjonsprosess gjennom et målrettet prosjekt, der bedriften vil ha nytte av prosjektresultatet. For å søke SkatteFUNN, må bedriften være skattepliktig til Norge. Det er ikke et krav at bedriften faktisk betaler skatt: Bedrifter som ikke er i skatteposisjon, får støtten utbetalt fra Skatteetaten gjennom skatteoppgjøret. Ordningen er forankret i Skatteloven §16-40 med tilhørende forskrift.

Les mer om SkatteFUNN på våre sider eller på SkatteFUNNs egne sider.Få bistand med å definere SkatteFUNN-prosjektet

Esacon hjelper våre kunder med å skille ut hvilke prosjekter som kan kvalifisere for SkatteFUNN. Dersom dere kvalifiserer for SkatteFUNN kan bedriften få 18 eller 20 prosent av prosjektkostnadene som skattefradrag gjennom skatteoppgjøret. 


Få bistand fra en SkatteFUNN-ekspert

Dersom dere ønsker bistand med SkatteFUNN-søknader før årets frist 1.september kan dere ta kontakt med vår avdelingsleder for marked, Tina Vodal på telefon 92 64 71 26. Er du allerede kunde av oss kan du kontakte din kundekontakt eller ringe vårt sentralbord på 21 50 71 05.

<< Previous        22 av 25        Next >>
loader
loader
loader
loader