Aktuelt

Vi er eksperter på SkatteFUNN

Dato: 17.03.21

Vi i Esacon har spisskompetanse på å skrive SkatteFUNN-søknader. Spar tid og krefter, og få mer penger til prosjektet med hjelp av våre dyktige prosjektledere.

SkatteFUNN-eksperter

Presisering av regler for kriserammet selskap

Dato: 25.03.20

I februar 2020 kom det et nytt brev Finansdepartementet til Skattedirektoratet med hensyn til hvordan regelverket skal tolkes når det gjelder forbud mot å gi offentlig støtte til foretak i vanskeligheter. Det har vært stor usikkerhet om tolkningen av regelverket når det gjelder SkatteFUNN-ordningen, og brevet angir derfor presiseringer for dette.

Presisering av regler for foretak i vanskeligheter

Krisepakke til næringslivet

Dato: 18.03.20

Partiene på Stortinget er enige om en krisepakke til næringslivet for å dempe de økonomiske virkningene av koronaviruset i form av låne- og garantiordninger på minst 100 milliarder kroner.

Krisepakke til næringslivet

Kriserammede foretak får ikke SkatteFUNN-støtte

Dato: 02.12.19

Fredag 29.november publiserte Finansdepartementet et nytt brev til Skattedirektoratet vedrørende SkatteFUNN og statsstøtteregelverket. I brevet fremkommer det at Norge nå retter seg etter EØS, og strammer inn ordningen.

Kriserammede foretak får ikke SkatteFUNN-støtte

Innstramming av SkatteFUNN

Dato: 07.05.19

Med bakgrunn i revidering av Skatte-ABC kan det etableres en ny praksis der bedrifter som har tapt mer enn halve egenkapitalen ikke vil få SkatteFUNN-fradrag.

Innstramming av SkatteFUNN
Har dere søkt SkatteFUNN-støtte for 2018?

Har dere søkt SkatteFUNN-støtte for 2018?

Dato: 01.05.19

Har dere husket å søke om skatterefusjon for FoU i forbindelse med levering av selskapets skattemelding for 2018? Dersom dere har glemt det er det enda ikke for sent. NB! Gjelder kun bedrifter med godkjent SkatteFUNN-søknad for 2018.

loader
loader
loader
loader