Scroll icon Created with Sketch.

Aktuelt

Derfor bør dere søke SkatteFUNN før sommerferien

Dato: 25.05.21

1. september er en merkedag i mange bedrifters kalender. 1. september er nemlig garantifristen til SkatteFUNN, altså siste dag man kan sende inn en søknad til SkatteFUNN og være garantert behandling av søknaden før nyttår. Vi anbefaler at dere starter allerede nå!

Derfor bør dere søke SkatteFUNN før sommerferien

Norge mot 2025

Dato: 11.05.21

Våren 2020 satte regjeringen ned utvalget "Norge mot 2025". Utvalget skulle vurdere hvordan konsekvensene av virusutbruddet, utviklingen i internasjonal økonomi, smitteverntiltakene og de økonomiske mottiltakene vil påvirke utviklingen i norsk økonomi i tiden frem mot 2025.

Norge mot 2025

Vi er eksperter på SkatteFUNN

Dato: 17.03.21

Vi i Esacon har spisskompetanse på å skrive SkatteFUNN-søknader. Spar tid og krefter, og få mer penger til prosjektet med hjelp av våre dyktige prosjektledere.

SkatteFUNN-eksperter

Presisering av regler for kriserammet selskap

Dato: 25.03.20

I februar 2020 kom det et nytt brev Finansdepartementet til Skattedirektoratet med hensyn til hvordan regelverket skal tolkes når det gjelder forbud mot å gi offentlig støtte til foretak i vanskeligheter. Det har vært stor usikkerhet om tolkningen av regelverket når det gjelder SkatteFUNN-ordningen, og brevet angir derfor presiseringer for dette.

Presisering av regler for foretak i vanskeligheter

Krisepakke til næringslivet

Dato: 18.03.20

Partiene på Stortinget er enige om en krisepakke til næringslivet for å dempe de økonomiske virkningene av koronaviruset i form av låne- og garantiordninger på minst 100 milliarder kroner.

Krisepakke til næringslivet

Kriserammede foretak får ikke SkatteFUNN-støtte

Dato: 02.12.19

Fredag 29.november publiserte Finansdepartementet et nytt brev til Skattedirektoratet vedrørende SkatteFUNN og statsstøtteregelverket. I brevet fremkommer det at Norge nå retter seg etter EØS, og strammer inn ordningen.

Kriserammede foretak får ikke SkatteFUNN-støtte
Innstramming av SkatteFUNN

Innstramming av SkatteFUNN

Dato: 07.05.19

Med bakgrunn i revidering av Skatte-ABC kan det etableres en ny praksis der bedrifter som har tapt mer enn halve egenkapitalen ikke vil få SkatteFUNN-fradrag.

Har dere søkt SkatteFUNN-støtte for 2018?

Dato: 01.05.19

Har dere husket å søke om skatterefusjon for FoU i forbindelse med levering av selskapets skattemelding for 2018? Dersom dere har glemt det er det enda ikke for sent. NB! Gjelder kun bedrifter med godkjent SkatteFUNN-søknad for 2018.

Har dere søkt SkatteFUNN-støtte for 2018?
loader
loader
loader
loader